Menu

DEN VETENSKAPLIGA KOMMITTEN

Den kommitte som har bidragit till forskning och utveckling av SKIN REGIMENs koncept, med produkter och livsstilsguide, består av Dr Filippo Ongaro, läkare och anti-aging expert, dr Massimo Gualerzi, kardiolog, Dr Mariuccia Bucci, nutridermatologist, Dr Fulvio Marzatico, farmaceut och Ms Jeanette Bronée, kostrådgivare. Var och en av dem har tillfört sin egen syn från respektive område. Sedan sammanställdes de faktorer som reglerar i synnerhet hudens åldrande men även det allmänna åldrandet.

DR. DAVIDE BOLLATI

DR. DAVIDE
BOLLATI

FILIPPO ONGARO

FILIPPO
ONGARO

MASSIMO GUALERZI

MASSIMO
GUALERZI

MARIUCCIA BUCCI

MARIUCCIA
BUCCI

FULVIO MARZATICO

FULVIO
MARZATICO

JEANETTE BRONÉE

JEANETTE
BRONÉE

FYRA KILLERS SOM ACCELERAR ÅLDRANDET

Våra experter har kommit fram till att inflammation tillsammans med oxidation (angrepp av fria radikaler), glykation (cellangrepp av socker), och nedsatt metylering (den avgörande DNA-replikation som säkerställer att vår hud förnyas) är de primära, ”tysta” och ständiga orsakerna till ålderstecken.

HUDEN AVSLÖJAR VÅR BIOLOGISKA ÅLDER

Vår hud ljuger aldrig. Vår verkliga ålder överensstämmer inte alltid med vår biologiska ålder. Huden avslöjar vår hälsa och vårt sinne. Vårt ansikte och våra linjer avslöjar vår livsstil. Vissa dagar ser vi vitala och unga ut, andra dagar ser vi äldre ut än vi är. Vi har alltså en kronologisk och en biologisk ålder. Vår biologiska ålder är på ett sätt vår verkliga ålder. Den avslöjar vår inre hälsa genom synliga yttre tecken. Alla de yttre och inre faktorer som påverkar ytan, strukturen och balansen i vår hud och kropp.

LONGEVITY COMPLEX™

Alla de farliga processer som påskyndar vårt interna och externa åldrande kräver livsstilsförändringar. Tillsammans med innovativ hudvård kan detta synbart korrigera ålderstecken och skydda huden. Inspirerad av avancerade studier inne-håller SKIN REGIMEN ett exklusivt komplex av ”superfoods” och högteknologiska aktiva ingredienser som ger lyster och ett yngre utseende.

THE LONGEVITY SKIN REGIMEN

THE LONGEVITY SKIN REGIMEN